MUĞLA / MİLAS - Dibekdere İzzet Özcan Ortaokulu

May

Romanlar günü kutlama etkinliğine Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ve eşi Gülşah Böke , Belediye Başkanı Fevzi Topuz, Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın, Milli Eğitim Şube Müdürü Türker YAŞOĞLU, Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir,Küçükdibekdere Muhtarı Serkan BONCUK diğer protokol temsilcileri ve davetliler ile mahalle sakinleri ve öğrenciler katıldı.Öğrencilerimiz misafilerimize zurna,davul,klarnet,keman ile şarkılar dinlettiler.Ortaokul ve 3.sınıf kız öğrencilerimiz dans gösterisinde bulundular pasta kesimi ile programımız sona erdi.

DEPREM ŞEHİTLERİ İÇİN OKULUMUZDA 1 DAKİKALIK SAYGI DURUŞU YAPILDI

Ock

01-07 Ocak Verem Savaş Haftası nedeniyle Toplum Sağlığı Merkezi görevlileri öğrencilerimize bilgilendirme yapıp broşür bırakmışlardır.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Akın AYDIN okulumuzu ziyaret etti.Öğrencimiz geri dönüşümden yaptığı davulla ritm tutmuştur.Öğretmenler odasında öğretmenlerimizle sınıflarda öğrencilerle sohbet etmiştir.Okulumuzu ziyaret etmesi bizi memnun etmiştir.

Ock

Gençlik Merkezi Drama Öğretmeni Öğrencilerimize drama çalışması yaptırmıştır.Öğrencilerimiz arkadaşları ile iletişiminde olumlu yönde katkıları olmuştur.

Ock

Okulumuz öğrencileri Milas Uzun Yuva Müzesine ,Milas Kütüphanesine Ve Gençlik Merkezini gezmişlerdir.Bizi Misafir eden Müze ,Kütüphane ve Gençlik Merkezine okulumuz adına teşekkür ederiz.

Kas

Milas Gençlik Merkezi Öğrencilerimizi Stratonikeia Antik Merkezine,Muğla Güzel Sanatlar Lisesine,Kötekli Gençlik Merkezine gezi düzenlemişlerdir.Öğrencilerimiz için kültürel ,sosyal,duygusal açıdan faydalı bir gezi olmuştur.Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın BİNBİR'e ve Gençlik Merkezi Ekibine teşekkür ederiz.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü  VEFATININ 85. YILINDA SAYGI VE ŞÜKRANLA ANDIK

Kas

Okulumuza Müdür Yardımcısı olarak atanan Mikail HEKİMHAN a  görevinde başarılar dileriz.

SINFIM TEMİZ

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ  ÇOŞKUYLA KUTLANDI.

Bakanlığımızın Roman Vatandaşlara Yönelik Strateji Planı

Okulumuza yeni atanan öğretmenler